Trainingen

Survivalrun training

Survivalrun is een actieve sport waarbij je zowel souplesse, uithoudingsvermogen, kracht, evenwicht en techniek nodig hebt om een survivalrun uit te lopen. Tijdens de trainingen wordt getraind om de nodige technieken onder de knie te krijgen of te verbeteren. Het hoofddoel van de trainingen is het voorbereiden voor het lopen van survivalruns of dit nu recreatief of in wedstrijdverband is. Onze insteek is dat de trainingen zowel leuk, prestatieverhogend als uitdagend moeten zijn.  Dit altijd in een prettige sociale omgeving.

Er zijn drie soorten trainingsmomenten:

  • Prestatieve survivalrun training onder begeleiding van een trainer gericht op het lopen van runs
  • Instap survivalrun training onder begeleiding van een trainer gericht op het onder de knie krijgen van basistechnieken en conditie opbouwen
  • Vrije trainingsmomenten, waarbij leden op een aantal vaste momenten zelf aan hun techniek en conditie kunnen werken.

Wij bieden trainingen aan voor jeugd vanaf 6 jaar.

Trainingen zijn in de buitenlucht en gaan (bijna) altijd door. Tijdens schoolvakanties is er geen training en verworden de trainingen tot vrijtrainingsmomenten waaraan ook de jeugd onder voorwaarden aan kan deelnemen.

Trainingen vinden plaats op en rond de survivalrun baan en de omgeving van Havelte en bestaan uit een combinatie van het oefenen in de hindernissen, hardlopen, krachttraining en diverse outdooroefeningen zoals boogschieten, houthakken en kanoën.

Als deelnemer van de trainingen van Survivalrun Havelte geef je je op als trainingsdonateur van Stichting Survival Havelte en kun je ook de bootcamp trainingen volgen. Interesse?

Meld je voor een proeftraining aan via info@survivalrunhavelte.nl

Gelijk opgeven doe je via lid worden