Runverslag: Hang-On Run te Doorn

Hang-On-Run Doorn zaterdag 25 en zondag 26 november

Het laatste weekend van november stond de Hang-On-Run in Doorn op de wedstrijdagenda van de Survivalrun Bond. Op zaterdag de JSR-wedstrijden en de recreatieve afstanden 6 en 8 km en op zondag de middellange afstand met het NK MSR.

Zaterdag: Een mooi compact parcours door de Utrechtse Heuvelrug, het weer zat reuze mee en, tot ieders vreugde; Er zat geen water in! Een zucht van verlichting dus bij de koffie/thee.

Toen iedereen aanwezig was, startnummer/bandje/shirt had afgehaald, nieuwe schoenen waren gekocht, thee op was en tassen waren afgegeven, konden ze nog even samen warm lopen. De start werd in een kleine 3 kwartier afgewerkt, met de diverse leeftijdsgroepen om en om. Omdat het best nog wel fris was bij aanvang, was dat wel fijn. Mette, Silvan en Rosa gingen van start in de JSR(C) 10-11 jaar; Teije, Sanne, Bart, Lylian en Sterre in de JSR(B) 12-14 en Tim, Bonne, Bo en Henrie in de JSR(A) 15-17 jaar. Allemaal een keurige tijd gelopen en 11 bandjes gingen mee terug naar Havelte. De A-lopers mochten nog wat Ninja Warrior skills tonen, dat ging de een wat beter af als de ander maar gelukkig hing er een apenhang als alternatief.

Robert en Sabine mochten ‘middags nog aan de bak en met succes! Robert heeft op de 8 km zijn bandje weten te behouden en Sabine deed datzelfde in de 6 km. Toppers!

Zondag: De dag voor de echte bikkels, 13 kilometers moesten er afgelegd worden met 64 hindernissen. Aan de start van het Nederlands Kampioenschap MSR verschenen namens Havelte Ivo, Nicky en Frans. Nicky kwam als 12e dame over de streep, compliment! Ivo is 2.10.56 onderweg geweest en Frans had een kwartiertje langer nodig met 1 gemiste hindernis. Alle drie konden trots en tevreden weer op huis aan.

Pain is temporary Pride is forever

Deel dit bericht