Nieuwsbericht: Kerstvakantie, nieuwbouw, survivalrun

Het jaar loopt ten einde. Hierbij de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden van dit jaar

Kerstvakantie. De vakantie loopt weer gelijk met de schoolvakantie. Dat betekent dat de trainingen weer beginnen op maandag 9 januari. Volwassenen kunnen wel vrijtrainen en de jeugd kan onder begeleiding van minimaal 1 ouder op dezelfde momenten als de volwassenen vrij trainen. Let wel: vrij trainen op dinsdagavond is van 19.30-21.00 uur (uur eerder dan normaal). Op de nationale feestdagen is de baan NIET open, dus zondag eerste kerstdag en nieuwjaarsdag zul je elders je sportieve heil moeten zoeken! We geven de buurt dan ook de verdiende rust.

In gebruikname nieuwbouw. Donderdagavond 8 december is de uitbreiding van de baan in gebruik genomen. Na het terugblikken en bedanken van de trekkers van de activiteiten doken de aanwezige jeugd- en volwassen leden enthousiast de baan in. Genoeg uitdaging! En er is nog veel bij te bouwen, want de stellage van bijna 60 meter is nog lang niet vol.

Survivalrun moederdag 14 mei 2017. De eerste vergadering is geweest om ook dit jaar (volgend jaar dus eigenlijk) weer een mooie run neer te zetten. Wegens werkzaamheden op het evenemententerrein moeten we uitwijken naar een andere locatie als start-finish. Onze eerste uitdaging. In januari verschijnt de eerste nieuwsbrief van de Challenge, die u ook allemaal ontvangt als lid van de club. Daarin wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang en bijzondere data zoals de start van de inschrijving.

We groeien maar door! Met de uitbreiding is ook de ledenstop voor de jeugd opgeheven. Meteen zijn er weer veel leden bijgekomen en ook bij de volwassenen blijft er groei in zitten. Eind vorig jaar eindigden we op 137 leden, nu zitten we op 147 leden, waarvan 148 zich al heeft gemeld.

Bestuur. Het bestuur is momenteel met drie leden onderbezet. We zoeken nog een secretaris en een algemeen bestuurslid om de geledingen weer aan te sterken. Kom en help je club met nieuwe uitdagingen! Een goed voornemen voor het nieuwe jaar. Bel met Walter: 06-10734581.

Rest ons iedereen heel fijne feestdagen te wensen en een gelukkig, sportief en gezond 2017

Het bestuur
Bert, Coen en Walter

net-in-de-sneeuw

 

Deel dit bericht