Lid worden

Lid worden van Survivalrun Havelte

We verwelkomen iedereen die bij ons lid wil worden. De eerste (twee) lessen zijn om uit te proberen: bevalt de Survivalrun sport en bevalt de club? Daarna verwachten we dat je een keuze maakt.

We hebben een instaptraining op zondag van 11.00-12.00 uur. Deze is specifiek gericht op techniek en kracht om je de basis van de Survivalrun sport eigen te maken.

Neem contact met ons op om eens mee te trainen of te komen kijken.
Als je lid (dat heet bij onze stichting trainingsdonateur) wilt worden, vul dan het aanmeldingsformulier onder aan deze pagina in.

Trainingsdonatie

Om gebruik te maken van de faciliteiten die Survivalrun Havelte biedt, zoals deelname aan trainingen en gebruik maken van de faciliteiten, vragen we een minimum donatie aan Stichting Survival Havelte:

  • 16 jaar en ouder: €38,- per kwartaal
  • Tot en met 15 jaar: €27,50 per kwartaal
  • Gezinskaart €85,- per kwartaal
    Betaling gaat via automatische incasso.
    Tevens is men verplicht lid te worden van de Survivalrun Bond Nederland (SBN) voor 22,- per jaar. Het bondslidmaatschapsnummer dient men bij opgave te vermelden. Je direct opgeven als lid van de SBN kan via deze link.


We verwachten van alle leden een actieve houding in het meehelpen bij het maken en onderhouden van de faciliteiten, helpen bij activiteiten en meehelpen bij het organiseren van
De Havelter Survivalrun.

Inschrijven

Wil je je direct inschrijven? Klik op onderstaande knop en je wordt doorgestuurd naar ons inschrijfformulier.

Veiligheid en gedragsregels

Veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom gelden de volgende gedragsregels tijdens de trainingen: